Jouw reis naar die succesvolle VA-business

Als startende virtual assistant op reis naar die succesvolle VA-business kun je soms overweldigend raken door de uitdagingen en mooie verhalen die je onderweg tegenkomt.

Je begint je reis met een droom, een visie van wat je wilt bereiken als virtual assistant. Je stapt uit je comfortzone en neemt de sprong in het diepe om voor jezelf te beginnen.

Je ontdekt dat er veel te leren valt en je bent er klaar voor om een stevige fundering neer te zetten en stappen te maken richting jouw eigen succesvolle VA-business. 

Als een ervaren guide ondersteun en begeleid ik jou bij elke stap van jouw reis naar die succesvolle VA-business tijdens mijn 1:1 mentorship.

Geen one size fits all maar een voor jou op maat gemaakt mentorship met
1:1 begeleiding.

Mooie woorden

“Iris is een vriendelijke, enthousiaste coach die je helpt met je met het gehele proces, van het bepalen van je strategische aanbod, je marketing en zichtbaarheid tot aan het instellen van handig tools die je helpen bij het efficiënt werken. Als je iemand zoekt die recht doorzee zegt waar je je kansen liggen, je ondersteund met kleine dingen tot aan je mindset en vooral eerlijk en oprecht is, dan zit je bij Iris goed.”

Yolanda

Jij wilt

👉🏻 Een stevige fundering neerzetten zodat jouw VA-business staat als een huis
👉🏻 Ondernemen op jouw eigen voorwaarden
👉🏻 Vol zelfvertrouwen aan de slag gaan voor de leukste klanten
👉🏻 Een ervaren VA-mentor die jou stap voor stap begeleid

Dit krijg je tijdens het 1:1 mentorship

Tijdens het mentorship ben ik 3 maanden lang jouw guide. Bij de start van het mentorship gaan we samen een kaart uitstippelen om jouw reis te plannen. We beklimmen stap voor stap de berg naar jouw eigen succesvolle VA-business.

Onderweg stoppen we regelmatig om te rusten, nieuwe energie op te doen en te genieten van de prachtige groei die jij doormaakt.

💜1x kick-off call van 1,5 uur
💜6x 1:1 mentoring call van 45 minuten
💜De opnames van alle calls zodat je deze terug kunt kijken wanneer het jou uitkomt.
💜Persoonlijke support & feedback via mail & WhatsApp tijdens jouw traject

Mooie woorden

“Door het 1:1 mentoring traject bij Iris is mijn bedrijf echt van de grond gekomen. Ik heb een VA opleiding gevolgd maar dit is geen garantie tot succes. Door Iris haar ervaring, het delen van eerlijke verhalen, het geven van praktische tips & handvatten en haar support heb ik mijn loondienst baan opgezegd en ben ik nu volledig voor mijzelf begonnen”

Esther

Jouw investering

De investering van het 1:1 mentorship is € 1.777,- exclusief btw.
Je kan dit in 1x betalen maar kunt ook kiezen om dit in 3 of 6 termijnen te betalen.

Hi, ik ben Iris!
Jouw guide naar die succesvolle VA-business

Jouw VA-mentor en oprichter van The Guide Academy. Als VA-mentor help ik VA’s bij het neerzetten van hun eigen succesvolle VA-business.

Voordat ik voor mezelf begon heb ik ruim 8 jaar in loondienst gewerkt, altijd in ondersteunende functies. Het waren leuke banen maar ik verveelde me altijd snel en ik miste de vrijheid en groei in mijn functie.

Als dochter uit een echt ondernemersgezin heeft dat vuurtje om een eigen onderneming te starten altijd al gebrand.

In januari 2019 waagde ik de sprong in het diepe en koos ik voor een vrij leven als zelfstandig ondernemer. Ik startte als virtual assistant, bouwde in no time een succesvolle VA-business op en groeide door naar online business manager.

Als online business manager run ik de business voor meerdere multiple 6 & 7 figure ondernemers. And i LOVE it 🤩!!

Ik weet dus hoe leuk het kan zijn maar ik zie ook veel VA’s struggelen met hun VA-business.

Ze zijn overweldigd door deze nieuwe wondere wereld, hebben moeite met het vinden van klanten en zijn veel tijd kwijt aan het opzoeken van informatie en lopen hierdoor onnodig omzet mis. 

Zo ontstond mijn missie, ik wilde een alles-in-één academy starten speciaal voor virtual assistants. Een uitgebreide academy vol met lessen, how to video’s, aanpasbare templates, opdrachten, challenges, guides met stap voor stap uitleg & live online sessies (met replay).

Want wat ik kan, kan jij ook! En dat gun in je zo.

 

What the FAQ

Dummy
Kan ik deze investering opvoeren als zakelijke kosten ?

Je kunt de kosten van het mentoringtraject aftrekken van jouw winst wat weer belastingvoordeel oplevert. 

Hoe het werkt?
Stel je hebt aan het einde van het jaar € 30.000,- omgezet waarover je normaliter belasting moet betalen. Je geeft aan dat je een investering van € 1.997,- ex btw hebt gedaan, hierdoor hoef je over slechts € 28.003,- belasting te betalen. Ook krijg je natuurlijk de btw terug.

Kan ik in termijnen betalen ?

Yes, you can! Je kunt kiezen uit 1, 3 of 6 termijnen. 

Wanneer kan ik starten ?

We plannen eerste een matchcall in. Hebben we een klik en willen we samen gaan bouwen aan de toekomst? Dan plannen we een datum in voor onze kick-off.